Lattialämmitys

WehoFloor – lattialämmitysjärjstelmä
Lämpö tekee taloista suomalaisille perheille kodin. Kun valitset energiatehokkaan lämmitysjärjestelmän kodin lämmöntuottoon, mieti tarkkaan myös lämmönjaon toimintaa ja ominaisuuksia.
WehoFloor-lattialämmitystä suunniteltaessa otamme huomioon kaikkien huonetilojen tarvitseman lämmön, käyttötarkoituksen ja lattioiden pintamateriaalin. Tarjoamme lämmitysjärjestelmän, joka tuottaa mukavuutta ja kodin lämpöä kaikkina vuodenaikoina.
WehoFloor-lattialämmitysjärjestelmä on toimintaperiaatteeltaan yksinkertainen ja toimintavarma. Matalalämpöinen vesi kiertää putkistossa luovuttaen lämpöä lattiarakenteen kautta huonetilaan. Näin koko lattiapinta-ala toimii lämpöä varastoivana ja luovuttavana elementtinä, jolloin lämpö jakaantuu mahdollisimman tasaisesti.
Lämmönlähde on vapaasti valittavissa kaikista markkinoilla olevista lämmitysjärjestelmä vaihtoehdoista. WehoFloor-lattialämmitys-järjestelmän kanssa voidaan valita perinteisen öljyn, sähkön, kaukolämmön tai puun ohella myös aurinkopaneeleilla tai maalämpöpumpulla tuotettu lämpöenergia. Energiamuodon vaihto myöhemmin on myös mahdollista.
Jalkapohja on ihmisen paras termostaatti ja lämmöntunteen tuoja. Lämpö nousee tasaisesti koko lattiapinta-alalta, jolloin ilma ei kierrä eikä synny vedon tunnetta. Tämä tuo koko perheelle asumismukavuutta ja säästöä energiakustannuksiin
Tasaisen lämmönjaon ansiosta huonelämpötilaa voidaan laskea jopa kaksi astetta asumisviihtyvyyden kuitenkaan kärsimättä. Lämmityskustannukset laskevat tällöin jopa 10%. Kovimmilla pakkasillakin menovesi on enimmillään n. 40° C.

My image My image

Lattialämmitys - WehoFloor